Capoeira trening za otroke 4-7 let in starše

ŠOLA ZA MLADE SUPER HEROJE

ZA KOGA?

  • capoeira trening za otroke od 4-7 let
  • capoeira trening za starše

Od septembra 2020- do junija 2021
Vpis možen čez celo leto

KJE IN KDAJ?

Capoeira trening za otroke vsak TOREK:

Dvorana Cepetka- JSKD, Cankarjeva 5, Ljubljana

➤ Prispevek:

  • 30€ mesečno 1 otrok
  • 50€ mesečno 1 otrok + starš/otrok
  • 70€ 3 člani družine
  • 10€ posamezen obisk
  • 5€ prvi obisk

Prijave: katjusa.capoeira@gmail.com; +38631434241

ZAKAJ JE CAPOEIRA TRENING ZA OTROKE DOBRA IZBIRA?

Otroci radi tečejo, oponašajo živali, se prevračajo in iz sebe spuščajo raznorazne zvoke. Capoeira jim omogoča vso to svobodo izražanja v skupnosti vrstnikov.

Na tečaju preko igre raziskujemo marsikatere gibalne vzorce, ki jim jačajo telo, razvijajo motoriko in koordinacijo. Terjih gradijo v mladostnike, ki se v svojem telesu počutijo dobro. Uživajo v izvajanju akrobatskih elementov, neverbalni komunikaciji s soborci in ritmičnem poplesavanju.

Včasih utihnejo ob poslušanju zgodb o legendarnih capoeiristih, morju in amazonskih živalih. Prevzame jih zvok tradicionalnih tolkal, na katere včasih zaigramo tudi eksperimentalni jazz. V uho pa jim pride tudi portugalščina preko besedil in  melodij ljudskih pesmi. 

ZAKAJ BI TRENIRALI TUDI STARŠI?

Capoeira je v veliki meri socialna veščina, kjer soustvarjajo različne generacije. Starše in otroke tako poveže na novi ravni, preko giba, glasbe in skupnih iger. Treningi bodo potekali istočasno a v svojem delu dvorane.
Trening bo prilagojen vsakemu posamezniku. S poudarkom na najboljšem biomehaničnem premikanja, ki spodbudi mobilnost sklepov in motoriko celega telesa. Glasbo (igranje inštrumentov in petje) se bomo učili skupaj z otroci. Zabavno bo!

UČITELJI

Treninge za otroke vodi Katjuša Kovačič z ekipo mladih mentorjev. Katjuša ima dolgoletne izkušnje na področju pedagogike, zaupanje otrok pridobiva preko igrivega in vključujočega pristopa.

Treninge za starše vodi Nikola Orešković, izvedenec na področju gibanja in borilnih veščin. Pristopa individualno, po meri vsakega telesa in karakterja.

Facebook page