Tečaj capoeira za otroke 7+ in starše

ŠOLA ZA MLADE SUPER HEROJE

ZA KOGA?

  • capoeira za otroke 7+
  • capoeira za starše

Od septembra 2020- do junija 2021
Vpis možen čez celo leto

CAPOEIRA ZA OTROKE vsak TOREK:

KJE?

Dvorana Cepetka- JSKD, Cankarjeva 5, Ljubljana
➤ Prispevek:
  • 30€ mesečno 1 otrok
  • 50€ mesečno 1 otrok + starš/otrok
  • 70€ 3 člani družine
  • 10€ posamezen obisk
  • 5€ prvi obisk
Prijave: katjusa.capoeira@gmail.com; +38631434241

ZAKAJ JE CAPOEIRA  ZA OTROKE DOBRA IZBIRA?

capoeira za otroke
foto: Zala Opara
capoeira za otroke
foto: Saša Huzjak
Capoeira je zabavna! Spoznaš nove prijatelje s katerimi se postavljaš na roke in izvajaš kolesa. Naučiš se brcati in skakati kot Kung Fu Panda. Igraš na bobne in druga tolkala. Portugalski jezik spoznaš preko petja pesmi in imen gibov.
Prepoznaš kdaj rabiš priskočiti na pomoč drugemu kot pravi super heroj!
Capoeira omogoča otroško svobodo izražanja v skupnosti vrstnikov in razigranih učiteljev. Na tečaju preko igre raziskujemo marsikatere gibalne vzorce, ki jačajo telo, razvijajo motoriko in koordinacijo. Otroke gradimo v mladostnike, ki se v svojem telesu počutijo dobro.
capoeira za otroke
foto: Zala Opara

ZAKAJ BI TRENIRALI TUDI STARŠI?

Capoeira je v veliki meri socialna veščina, kjer soustvarjajo različne generacije. Starše in otroke tako poveže na novi ravni, preko giba, glasbe in skupnih iger. Treningi bodo potekali istočasno a v svojem delu dvorane.
Trening bo prilagojen vsakemu posamezniku. S poudarkom na najboljšem biomehaničnem premikanja, ki spodbudi mobilnost sklepov in motoriko celega telesa. Glasbo (igranje inštrumentov in petje) se bomo učili skupaj z otroci. Zabavno bo!

UČITELJI

Treninge za otroke vodi Katjuša Kovačič z ekipo mladih mentorjev. Katjuša ima dolgoletne izkušnje na področju pedagogike, zaupanje otrok pridobiva preko igrivega in vključujočega pristopa.

Treninge za starše vodi Nikola Orešković, izvedenec na področju gibanja in borilnih veščin. Pristopa individualno, po meri vsakega telesa in karakterja.

 

capoeira za otroke
foto: Saša Huzjak